Activities

Vjenčanja

Crikvenica

127 godina organiziranog turizma garancija je profesionalnog pristupa i usluge za Vaš najvažniji dan. Obratite nam se s povjerenjem i prepustite organizaciju svečanosti na kojoj ste Vi glavni glumci.

Selce

Slikovito primorsko mjesto okrunjeno je Plavim cvijetom za najuređenije turističko mjesto na Jadranu. Neka postane Vaš početak.

Kongresi i konferencije

Kategoriju više i obnovljene dvorane nove su mogućnosti za naše goste i partnere u hotelu Omorika.

Multifunkcionalne dvorane opremljene su za sve vrste skupova, sastanaka, prezentacija ili sličnih poslovnih susreta. Dvorana Pinija može se spojiti s dvoranom Lavanda i Ružmarin.

Garanciju možemo ponuditi u tradicionalnom kvalitetnoj usluzi, gastro i eno proizvodima.

Opremljenost dvorana: LCD projektor, platno, flip chart, mikrofon i razglas.

Sport

Na Rivijeri Crikvenica i u okolici pruža se niz mogućnosti za sve one koji žele aktivno provesti svoj odmor. Blaga klima omogućuje bavljenje sportom na otvorenom tijekom cijele godine. Svaki će ljubitelj sporta ovdje pronaći nešto za sebe: od rukometa, košarke, odbojke, malog nogometa, tenisa, stolnog tenisa do jedrenja, plivanja, ronjenja i ribolova.

Plaže

Ono što Rivijeru Crikvenica zasigurno čini prepoznatljivom su njene prekrasne i raznolike plaže. Svatko će ovdje pronaći svoju idealnu plažu: neku od uređenih dugih pješčanih i šljunčanih plaža s brojnim sportskim i zabavnim sadržajima, ili pak mirnu prirodnu uvalu uronjenu u mediteransko raslinje.

Godine 1888. izgrađeno je prvo javno morsko drveno kupalište u Crikvenici, što je označilo početak razvoja organiziranog turizma.

Povijest i kultura

Ove godine 2012. Crikvenica slavi 600 godina od prvog spomena imena Crikvenica.

Gastro-enološka ponuda

Stoljetna tradicija ugostiteljstva i hotelijerstva očituje se u posebnosti okusa i mirisa nacionalne hrvatske kuhinje. Bogatstvo okusa čine prirodni sastojci iz morskih namirnica i škrte primorske zemlje. Stoljetna oaza zdravstvenog turizma obiluje i posebnostima primorske kuhinje u kojoj su naglašena jela pripremljena na tradicionalan način.

Jednostavnost primorskog života nekadašnjih ribara i stanovnika Crikvenice obiluje i jednostavnim jelima znanim kao „crikvenička jela“.

Odmor

Rivijera Crikvenica poželjna je destinacija za sve posjetitelje: obitelji s djecom, ljubitelje prirode, mlade te pripadnike "treće dobi".

Plaža i hotel za pse

Planinarske staze i šetnice

Šetnja uz obalu, borovom šumom tik uz more ili zelenim zaleđem po mirisnim i oku ugodnim planinarskim stazama i šetnicama je jedan u nizu oblika rekreacije. Na području Crikvenice, Dramlja, Jadranova, Selca, Novog Vinodolskog i Vinodola se, između ostaloga, nalazi i sedam staza zanimljivih naziva (Staza valova, Staza krša i kuša, Staza litica, Zelena staza, Nebeska staza, Staza Rimljana, Staza degenije).

Biciklističke staze

Biciklističke staze vode od morske obale i sežu u Vinodolsku dolinu, daleko od glavnih prometnica, sve do šumskog zaleđa. Idealne su za bicikliste rekreativce, ali i za treninge natjecateljskih ekipa te utrke. U sklopu karte biciklističkih staza na području Rivijere Crikvenica, Novog Vinodolskog i Vinodola, koja se može pronaći u većini turističko-informativnih centara, opisano je šest staza: Plava staza, Zelena staza, Smeđa staza, Karmin staza - Staza ljiljana, Staza viola te Žuta staza - Staza vidika.

Katarina Spa

Zdrava prehrana i vježbanje jedni su od dijelova kvalitetnog načina života. Dio koji upotpunjuje sliku i daje poseban dojam spajanje je duha i tijela kroz opuštanje i osvježenje. Vođeni načinom života i ritmom svakodnevnice s ponosom predstavljamo Katarina Spa. Novi wellness centar u hotelu Katarina Selce.

Rezervacije i informacije

Telefon

+385 51 800 480

PON-PET: 08:00-18:00

SUB: 08:00-16:00

Adresa

Bana Jelačića 16,
51260 Crikvenica

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas direktno ili putem obrasca niže i poslat ćemo Vam najbolju raspoloživu ponudu za Vaš idealan odmor.

 

Vaše osobne podatke iz gornjeg obrasca (ime i prezime, e-adresa) prikupljamo i obrađujemo samo kako bismo mogli odgovoriti na Vaš upit za rezervaciju. Obrada Vaših osobnih podataka vrši se na povjerljiv način i iskljčivo u sukladnosti sa zakonskim odredbama. Klikom na slanje obrasca potvrđujete da ste upoznati s Politikom privatnosti (dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka dostupe su na ovim stranicama).