Plaža i hotel za pse

U neposrednoj blizini Pet friendly hotela Kaštel pored plaže "Podvorska" nalazi se jedinstvena plaža za pse, koja je ocijenjena 'najboljom hrvatskom plažom za pse' 2013 god.

Sadržaj plaže oplemenjen je tušem za ljubimce i špinom s pitkom vodom za pse i nadstrešnicama za zaštitu od sunca. Šljunkoviti i pješčani pokrov plaže omogućuje lagani korak i pristupačan ulaz u more.

Za vrijeme osvježenja u 'Monty's Beach baru', ugostiteljskom objektu prilagođenom za ljude i pse, Vaš ljubimac može kušati delicije s psećeg menija.

Ulaz je besplatan. Plaža i tuš su u funkciji, otvorenje sa svim sadržajima očekuje se početkom srpnja ove godine.

Povedite svog ljubimca na kupanje na ovu posebno dizajniranu plažu dok boravite u obližnjem hotelu Kaštel.

Monty's Dog Hotel

Ovaj šarmantni mali hotel za pse nalazi se u Križišću, samo petnaest minuta od Crikvenice. Pruža uslugu čuvanja pasa svih pasmina, u nekoliko ponuđenih aranžmana, bez obzira na dob i veličinu. Cijene su od 79kn do 119kn ovisno o tome želi li vlasnik li grupni ili zasebni smještaj za svojeg psa, te da li pas dolazi sa ili bez svoje hrane. Hotel je otvoren svaki dan, tokom cijele godine. Za više informacija molimo nazovite ili pogledajte web i Facebook stranice hotela.

Kontakt:

+385 95 826 9676

+385 92 259 6088

www.facebook.com/MontysDogHotel

www.monty.hr

Rezervacije i informacije

Telefon

+385 51 800 480

PON-PET: 08:00-18:00
SUB: 09:00-14:00

Adresa

Bana Jelačića 16,
51260 Crikvenica

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas direktno ili putem obrasca niže i poslat ćemo Vam najbolju raspoloživu ponudu za Vaš idealan odmor.

 

Vaše osobne podatke iz gornjeg obrasca (ime i prezime, e-adresa) prikupljamo i obrađujemo samo kako bismo mogli odgovoriti na Vaš upit za rezervaciju. Obrada Vaših osobnih podataka vrši se na povjerljiv način i iskljčivo u sukladnosti sa zakonskim odredbama. Klikom na slanje obrasca potvrđujete da ste upoznati s Politikom privatnosti (dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka dostupe su na ovim stranicama).