Sport

Na Rivijeri Crikvenica i u okolici pruža se niz mogućnosti za sve one koji žele aktivno provesti svoj odmor. Blaga klima omogućuje bavljenje sportom na otvorenom tijekom cijele godine. Svaki će ljubitelj sporta ovdje pronaći nešto za sebe: od rukometa, košarke, odbojke, malog nogometa, tenisa, stolnog tenisa do jedrenja, plivanja, ronjenja i ribolova.

Sportski centar Kačjak, u sklopu istoimenog smještajnog objekta, obuhvaća teniske terene, univerzalno igralište za mali nogomet i košarku, igralište za badminton i mini golf. Pogodan je za održavanje teniskih turnira uz organizaciju smještaja.

Ispred hotela Omorika, u blizini plaže, nalazi se sportski centar Omorika. Raspolaže sa teniskim terenima, igralištem za mali nogomet s umjetnom travom, terenom za badminton, stolnim tenisom i mini golfom. Zbog blizine hotela, pogodan je za dolazak organiziranih grupa sportaša.

U neposrednoj blizini hotela Omorika nalazi se također adrenalinski park sa zanimljivim sadržajima za sve uzraste.

Nedaleko glavne crikveničke gradske plaže smješteni su sportski tereni s bogatom ponudom rekreativnih sportova i raznih igara.

U gradskoj sportskoj dvorani u centru Crikvenice održavaju se tijekom cijele godine utakmice i turniri (rukomet, košarka, odbojka), obavljaju pripreme kadetskih i reprezentativnih selekcija, te se nude razne mogućnosti za građane koji se rekreativno bave sportom.

Organiziranim grupama sportaša nudi se smještaj u obližnjim hotelima Kaštel i International.

Duž Rivijere te u njenom zaleđu, u Vinodolskoj dolini, svoje mjesto mogu pronaći ljubitelji biciklizma, planinarenja, rekreativci koji uživaju u šetnji prirodom te svi oni avanturističkog duha čiji je hobi paragliding.

U Crikvenici i Selcu nalaze se ronilački centri u okviru kojih se organizira i škola ronjenja.

Water sport centri u sklopu plaža nude bogatu ponudu za odrasle i djecu: skijanje na vodi, vožnja s padobranom, vožnja na banani, iznajmljivanje pedalina i čamaca.

Iznajmljivanje Čarter plovila: za ljubitelje višednevnog jedrenja i boravka na plovilu preporučamo stranice naših partnera www.Yacht-Rent.hr gdje možete pronaći cjelokupnu ponudu svih plovila za iznajmljivanje na hrvatskom Jadranu.

Tijekom ljetnih mjeseci na Rivijeri se održavaju brojne sportsko-rekreativne priredbe. Poznata je veslarska regata “Jakovarska vesla” u Jadranovu u koju se uz domaće stanovništvo mogu uključiti i turisti željni zabave. U Selcu, Crikvenici i Dramlju se tradicionalno organizira ribarenje s gostima, posebno u vrijeme održavanja Ribarskog tjedna u Crikvenici. U kolovozu svi ljubitelji plivanja mogu iskušati svoju izdržljivost sudjelujući u tradicionalnom Plivačkom maratonu Šilo - Crikvenica, a krajem studenog/početkom prosinca, svakog prvog adventa u godini, duž Rivijere trči se “Adria Advent Maraton” – prava poslastica za sve zaljubljenike u trčanje.

Rezervacije i informacije

Telefon

+385 51 800 480

PON-PET: 08:00-18:00

SUB: 08:00-16:00

Adresa

Bana Jelačića 16,
51260 Crikvenica

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas direktno ili putem obrasca niže i poslat ćemo Vam najbolju raspoloživu ponudu za Vaš idealan odmor.

 

Vaše osobne podatke iz gornjeg obrasca (ime i prezime, e-adresa) prikupljamo i obrađujemo samo kako bismo mogli odgovoriti na Vaš upit za rezervaciju. Obrada Vaših osobnih podataka vrši se na povjerljiv način i iskljčivo u sukladnosti sa zakonskim odredbama. Klikom na slanje obrasca potvrđujete da ste upoznati s Politikom privatnosti (dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka dostupe su na ovim stranicama).