Kampovi

Elements Camping Selce

U Elements Camping Selce gostima se prirodni elementi, zbog kojih je Crikvenička rivijera omiljena destinacija zaljubljenicima u prirodu, već desetljećima nude kao na dlanu. Kamp je okružen bogatim zelenilom, predivnim pogledom na otok Krk te jedinstvenim kompleksom bazena na dvije kaskade udaljenog svega nekoliko metara od mora.

Kampiralište Kačjak

Smješteno na predivnoj lokaciji na zelenom poluotoku, savršen je izbor za opuštajući odmor usred prirode. Za sve željne aktivnog odmora, oko Kačjaka vodi šetnica, a na novouređenoj plaži se nalaze brojni zabavni sadržaji i bar s bogatom gastro ponudom.

Kamp Baško Polje

Okružen bujnom mediteranskom vegetacijom usred guste šume, uz neposrednu blizinu plaže, predstavlja prirodnu oazu mira i tišine. Uz parcela za kampiranje, kamp nudi i mobilne kućice te bungalove za sjajan obiteljski odmor.

Rezervacije i informacije

Telefon

+385 51 800 480

PON-PET: 8:00-18:00

SUB: 8:00-16:00

Adresa

Bana Jelačića 16,
51260 Crikvenica

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas direktno ili putem obrasca niže i poslat ćemo Vam najbolju raspoloživu ponudu za Vaš idealan odmor.

 

Vaše osobne podatke iz gornjeg obrasca (ime i prezime, e-adresa) prikupljamo i obrađujemo samo kako bismo mogli odgovoriti na Vaš upit za rezervaciju. Obrada Vaših osobnih podataka vrši se na povjerljiv način i iskljčivo u sukladnosti sa zakonskim odredbama. Klikom na slanje obrasca potvrđujete da ste upoznati s Politikom privatnosti (dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka dostupe su na ovim stranicama).