Jadran u devet mjeseci povećao noćenja 2 posto a prihode 7 posto

Jadran d.d. iz Crikvenice, turistička tvrtka koja u vlasništvu na crikveničkoj rivijeri ima 8 hotela, 2 autokampa i turističko naselje, i ove godine nastavlja bilježiti rast turističkih pokazatelja, a zahvaljujući ulaganju u podizanju kategorizacije objekata koje je omogućilo ostvarivanje viših cijena usluge, povećanje broja gostiju rezultiralo je značajnijim povećanjem prihoda.

Više informacija možete pronaći na linku

Rezervacije i informacije

PON-SUB: 08:00-20:00
NED: 10:00-16:00

Adresa

Bana Jelačića 16,
51260 Crikvenica

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas direktno ili putem obrasca niže i poslat ćemo Vam najbolju raspoloživu ponudu za Vaš idealan odmor.

Vaše osobne podatke iz gornjeg obrasca (ime i prezime, e-adresa) prikupljamo i obrađujemo samo kako bismo mogli odgovoriti na Vaš upit za rezervaciju. Obrada Vaših osobnih podataka vrši se na povjerljiv način i iskljčivo u sukladnosti sa zakonskim odredbama. Klikom na slanje obrasca potvrđujete da ste upoznati s Politikom privatnosti (dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka dostupe su na ovim stranicama).