Smještaj

Hotel Ad Turres

Hotel Ad Turres nalazi se na ulazu u Crikvenicu blizu glavne prometnice. Okružen je prekrasnom borovom šumom i mediteranskim raslinjem.

Ad Turres Holiday Resort

Ad Turres Holiday Resort*** nalaze se u neposrednoj blizini hotela Ad Turres na ulazu u Crikvenicu, blizu glavne prometnice. Okruženi su prekrasnom borovom šumom i mediteranskim raslinjem.

Hotel Esplanade

Hotel Esplanade se nalazi u Crikvenici, na obalnom šetalištu uz glavnu gradsku plažu.

Hotel Katarina

Hotel Katarina je smješten na ulazu u slikovito mjesto Selce, u neposrednoj blizini plaže.

Pogledajte hotel kroz virtualnu šenju.

Hotel Omorika

Hotel Omorika se nalazi oko 2 km od centra Crikvenice do kojeg vodi slikovita obalna šetnica. Okružuje ga bujno mediteransko raslinje, a u neposrednoj blizini pruža se šljunčana plaža.

Pogledajte hotel kroz virtualnu šenju.

Hotel Omorika Aneks

Aneksi hotela Omorika*** nalaze se u neposrednoj blizini hotela Omorika. Okruženi su prekrasnom borovom šumom i mediteranskim raslinjem.

Hotel Slaven

Hotel Slaven nastao je na mjestu nekadašnjeg Hotela Rokan – najstarijeg hotela u Selcu. Smješten je preko puta glavne plaže oko 200 m od centra Selca.

Paviljoni Slaven

Paviljoni Slaven** nalaze se u neposrednoj blizini hotela Slaven, 200 m od centra Selca.

Hotel Kaštel

Romantični hotel Kaštel se nalazi u centru Crikvenice, uz šljunčanu plažu, pored ušća rječice Dubračine, uz crkvu po kojoj je i grad Crikvenica dobio ime.

Hotel International

Hotel International je ugodan mali hotel smješten u samome centru Crikvenice.

Hotel Zagreb

Hotel Zagreb - ljupki mali hotel sa šarmom 70-ih, okupljalište gurmana koji uživaju u specijalitetima domaće crikveničke kuhinje.

Paviljoni Kačjak

Kačjak je smješten na istoimenom poluotoku, u Dramlju. Sastoji se od paviljona raspoređenih u bujnom mediteranskom raslinju.

Kamp Selce

Okružen bogatim zelenilom s predivnim pogledom na otok Krk, s 500 uređenih parcela, ove godine dobiva i jedinstveni kompleks bazena udaljenih svega nekoliko metara od mora.

Kampiralište Kačjak

U sklopu paviljona/bungalova Kačjak nalazi se kampiralište Kačjak.

Telefon

+385 51 800 480

PON-PET: 09:00-17:00
SUB: 08:00-15:00

Adresa

Bana Jelačića 16,
51260 Crikvenica