Makarska rivijera

Baška Voda jedno je od najatraktivnijih turističkih destinacija na makarskoj rivijeri.

Poznata je po dugim šljunčanim plažama i kristalno čistom moru. Udaljeno je desetak kilometara sjeverozapadno od grada Makarske, koje je kulturno, gospodarsko i turističko središte u srcu Srednje Dalmacije, podno velebnog Biokova. Susret mediteranske i planinske klime na ovom prostoru pruža posjetiteljima poseban ugođaj svježine. Dobra prometna povezanost i razmeđa putova omogućuje pristupačnost svim gostima koji dolaze ovdje kopnom, zračnim ili morskim putem, a onima koji žele upoznati okolicu otvara se niz mogućnosti. Samostalno ili u organizaciji agencija moguće je jednodnevnim izletima svakodnevno posjetiti dalmatinske gradove Šibenik, Trogir, Split i Dubrovnik, te slapove Krke, jednog u nizu hrvatskih nacionalnih parkova. Također se organiziraju izleti brodom na susjedne otoke Brač, Hvar, Korčulu i Mljet kao i u svjetski poznato Marijansko svetište – Međugorje.

Grad Makarska pružit će svojim gostima mogućnost da je bolje upoznaju šetnjama starim dijelovima grada. Nastala od podbiokovskog sela Makra, koje se spominje još davne 533. godine, današnje ime nosi od 16. stoljeća. Malakološki muzej franjevačkog samostana u Makarskoj atraktivnom postavom puževa i školjkaša spada u najpoznatiju kolekciju te vrste.

Rezervacije i informacije

Telefon

+385 51 800 480

PON-PET: 8:00-18:00

SUB: 8:00-16:00

Adresa

Bana Jelačića 16,
51260 Crikvenica

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas direktno ili putem obrasca niže i poslat ćemo Vam najbolju raspoloživu ponudu za Vaš idealan odmor.

 

Vaše osobne podatke iz gornjeg obrasca (ime i prezime, e-adresa) prikupljamo i obrađujemo samo kako bismo mogli odgovoriti na Vaš upit za rezervaciju. Obrada Vaših osobnih podataka vrši se na povjerljiv način i iskljčivo u sukladnosti sa zakonskim odredbama. Klikom na slanje obrasca potvrđujete da ste upoznati s Politikom privatnosti (dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka dostupe su na ovim stranicama).